miercuri, 9 februarie 2011

Un medicament absolut natural

O lingurita de miere contine peste 400 de substante organice care nu are putea fi reproduse nici cu aparatura sofisticata a secolului XXI. Pe langa apa biologica si zaharuri (fructoza, glucoza, maltoza, zaharoza), mierea mai contine o serie de vitamine, de minerale, de ceruri, de enzime care dau o valoare terapeutica uriase. Pe drept cuvant putem spune ca mierea este alimentul vietii.
Dintre vitamine, cele mai importante sunt cele din complexul B si in catitati ceva mai mici C,A,D,K. La randul lor mineralele prezente in miere intr-o forma usor asimilabila de catre organismul uman sunt foarte numeroase variind in functie de tipul de miere: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, la care se adauga cantitati extrem de mici de seleniu, crom si iod.

4 comentarii:

  1. vreau sa cumpar si eu 10 kg. contctati-ma la telefon 0723287421

    RăspundețiȘtergere
  2. faceti o treaba buna prin acesata pasiune iar mierea este tot ce trebuie pentru toate bolile vreu sa cumpar in mai la salcam 20kg.Tinem legatura

    RăspundețiȘtergere
  3. asi dori sa va cunosc sa discutam mai multe despre aceasta pasiune

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte adevarat tot ce screti despre mierea de albine poate ar mai fi de adaugat ca mierea si polenul crud contin toate elementele chimice ale organismul uman toate cele 22 de elemente chimice care sunt in organismul uman.

    RăspundețiȘtergere